Güzelyalı Kadınları Dayanışma Derneği ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü tel kırma yaz kursunu başarıyla bitiren kursiyerler sertifikalarına kavuştu.
Güzelyalı Kadınları Dayanışma Derneği binasında gerçekleşen sertifika törenine Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik ve meclis üyesi Arif Bayrak'ın yanı sıra CHP Mudanya İlçe yöneticileri ile Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ali Celal Elmas, Müdür Yardımcısı Ferdağ Taşdelen ve çok sayıda dernek üyesi bayan katıldı.
Tel kırma kursunun iki ay gibi kısa bir zaman içinde gerçekleştirildiğini ve güzel ürünlerin ortaya çıktığını belirten Dernek Başkanı Nilgün Baysan, bayanlarla birlik ve beraberlik içinde kursları gerçekleştirdiklerini söyledi. Dernek olarak çok büyük sergiler açamadıklarını da vurgulayan Baysan, "Nicelik değil, nitelik önemlidir. Emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
“DERNEK ÇALIŞMALARI ÜMİT VERİCİ”
Gerçekleştirilen kurdele kesimi ardından HEM eğitmenlerinden Diclehan Koca'nın rehberliğinde sergiyi gezen protokol üyeleri de ürünleri tek tek inceleme fırsatı buldu. Bayanların bu tür kurslarda emeklerini ve zamanlarını harcayarak güzel ürünler ortaya çıkarmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Kaymakam Adem Öztürk, bu tür dernek faaliyetlerine ellerinden geldiği kadar destek verme arzusunda olduklarını söyledi.
Uğur SALMAN
www.radyopoyraz.com
www.radugaturk.com